Tapahtumat on suunnattu Turun seudulla asuville kansainvälisille osaajille. Tavoitteena on tukea heidän integraatioprosessiaan ja antaa tietoa ja tukea Suomessa työskentelemiseen ja verkostoitumiseen. Maksuton ohjelma koostuu viikottaisista virtuaalisista työpajoista.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Yhteistyötahot

Uusi Empower Wednesday -tapahtumasarja alkaa keskiviikkona 24.2. ja jatkuu toukokuun loppuun saakka. Tapahtumat järjestetään joka keskiviikko englanniksi verkossa. Osallistuminen on täysin maksutonta.

Empower Wednesday -tapahtumasarja toteutettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2020. Syksyn ohjelma koostui sarjasta verkkotapahtumia, joiden monipuoliset, työelämää käsittelevät aiheet vaihtelivat henkilöbrändin rakentamisesta piilotyöpaikkojen löytämiseen tai yrityksen perustamiseen. Tapahtumia järjestettiin aina keskiviikkoisin yhteensä 13 kertaa. Tapahtumasarja keräsi paljon myönteistä palautetta ja kaikki osallistujat pitivät syksyn ohjelmaa hyödyllisenä paitsi uransa, myös verkoston rakentamisen kannalta.

Syksyn menestyksen jälkeen tapahtumia toteuttaneet kumppanit päättivät järjestää uuden sarjan tapahtumia keväällä 2021.Tavoitteena oli luoda jälleen laadukas ohjelma, joka tukee kansainvälisiä osaajia, heidän työllistymistään ja verkostoitumistaan Turun alueella.

Kevään ohjelman toteutuksessa on huomioitu aiempien osallistujien toiveita, ja teemoina ovat nyt muun muassa LinkedInin käyttö ja verkostojen rakentaminen Suomessa. Lisäksi kevään mittaan käsitellään uudelleen joitain sykysn ohjelman suosituimpia aiheita, kuten piilotyöpaikkojen löytämistä tai tutustumista suomalaisiin yrityksiin. Virallisen ohjelman lisäksi tapahtumissa on keskeistä tarjota kansainvälisille osajille tilaisuus verkostoitua keskenään.

Monet tapahtumasarjan puhujat ovat itse Suomessa menestyneitä kansainvälisiä lahjakkuuksia, jotka jakavat alustuspuheenuovoroissaan omia kokemuksiaan tukeakseen muiden voimaantumista.

Empower Wednesday -tapahtumasarja on osa Talent Hub Turku -verkoston toimintaa. Talent Hub kokoaa yhteen kansainvälisten osaajien houkutteluun, vastaanottoon ja integroitumiseen liittyviä palveluja ja toimijoita Turun seudulla ja Lounais-Suomessa. Talent Hub -toiminnan tavoitteena on tehdä yhteistyössä seudusta entistä vetovoimaisempi kansainvälisille osaajille ja heidän perheilleen.