Jokisatama soi Ukrainan hyväksi -konsertin banneri, konsertti la 21.5.2022 klo 12-17
21.5.2022 12.0017.00

Hamnfestivalen ljuder för Ukraina

Konserthelheten under året Hamnfestival vid Aura å stöder Ukraina. På lördagen den 21 maj kl. 12–17 på konserten Hamnfestivalen ljuder för Ukraina som ordnas på maritimcentret Forum Marinums gårdsplan får man njuta av vårlig musik samtidigt som man gör gott.

Det är fritt inträde till utomhuskonserten som ordnas på maritimcentret Forum Marinums gård. Under konserten kan man donera pengar till Ukraina via Finlands Röda Kors bössinsamling eller med MobilePay till numret: 66588. Frivilliga från Finlands Röda Kors samlar in donationer under evenemanget och de medel som samlas in under konserten doneras till Finlands Röda Kors katastroffond.

Program

  • 12.00 Åbo filharmoniska orkesters blåsseptett: Ådansen
  • 13.00 Åbo konservatoriums Big Band: Ljud från stranden
  • 14.00 SUMU Big Band: Dimman över hamnen
  • 15.00 Sunny Side Swing Band: Sommarstämning 2022
  • 16.00 Åbo YMCA:s Aura Brass Band: Medvindar

Konserten ordnas på maritimcentret Forum Marinums gård på adressen Slottsgatan 72. Man kommer till platsen med Fölis busslinje 1 i riktning mot Åbo hamn.

Hamnfestivalen ljuder för Ukraina är en gratis utomhuskonsert som förverkligas av Åbo stad, maritimcentret Forum Marinum, Åbo konservatorium och Åbo filharmoniska orkester. Det är Finlands Röda Kors som utför bössinsamlingen och som är innehavaren av insamlingstillståndet.

Under konserten kan man donera till Ukraina till Finlands Röda Kors bössinsamling eller med MobilePay till numret: 66588. Frivilliga från Finlands Röda Kors samlar in donationer under evenemanget och de medel som samlas in under konserthelheten doneras till Finlands Röda Kors katastroffond.

Hamnfestivalen ljuder för Ukraina är en del av evenemangshelheten Hamnfestivalen vid Aura å, som är inledningen på Åbos maritima evenemangssommar. Evenemangspunkterna under evenemangsveckoslutet som ordnas den 20–22 maj är till största del gratis för besökarna. Mer information www.turku.fi/sv/hamnfestivalen.

Pris

Gratis evenemang
Arrangör: 
Turun kaupunki
Plats: 
Forum Marinum
Adress: 
Linnankatu 72, 20100 Turku

Hamnfestivalen ljuder för Ukraina ordnas på maritimcentret Forum Marinums gårdsplan på adressen Slottsgatan 72. Man kommer till platsen med Fölis busslinje 1 i riktning mot Åbo hamn.

Evenemangs FB-sida: 
Webbplats: 
Event Instagram page: