12.11.–19.12.2021

Turun Taiteilijaseuran 97. vuosinäyttely

Turun Taiteilijaseuran vuosinäyttely on lähes satavuotinen perinne. Vuosinäyttely on järjestyksessään 97., ja sen haku oli avoin kaikille varsinaissuomalaisille taiteilijoille.

Monelle aloittelevalle taiteilijalle Turun Taiteilijaseuran vuosinäyttely on ensimmäinen tilaisuus saada teoksiaan näkyville. Turkulaiselle taideyleisölle se puolestaan tarjoaa välähdyksen siitä, mitä taiteen kentällä juuri nyt tapahtuu.

Vuosinäyttelyn olemus riippuu aina sen kuraattorista. Tänä vuonna näyttelykokonaisuuden jurytti kuvataiteilija ja kuvataiteen lehtori Antero Paavola, joka valitsi 165 hakemuksen huikeasta määrästä mukaan teoksia kaikkiaan 90 taiteilijalta. Näyttely on siis runsas kattaus erilaisia teoksia eri tekniikoin ja teemoin, perinteisestä maalauksesta installaation ja esinekoosteen kautta ulos levittäytyviin ääniteoksiin. Näyttely on esillä Turun Taidehallin Aulagalleriassa, Isossa Galleriassa ja Pienessä Galleriassa. Tervetuloa!

Hinta

Tapahtuma on maksuton
Tapahtumajärjestäjä: 
Turun Taidehalli
040 350 1954
Tapahtumapaikka: 
Turun Taidehalli
Tapahtuman osoite: 
Vanha Suurtori 5, Turku

PYSÄKÖINTI
Turun Taidehallilla ei ole omaa pysäköintipaikkaa mutta esim. Turun Tuomiokirkon alueelta ja Hämeenkadulta löytyy runsaasti maksullisia pysäköintipaikkoja. PYÖRÄT Pyörät voi jättää Vanhan Suurtorin laidalla oleviin pyörätelineisiin aivan Turun Taidehallin eteen. ESTEETTÖMYYS Turun Taidehalliin on esteetön pääsy pihanpuoleisen takaoven kautta, soita ovikelloa niin tulemme avaamaan!

Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman Instagram-sivu: