Jokisataman avajaiset banneri
20.–22.5.2022

Jokisataman avajaiset 2022

Jokisataman avajaiset käynnistää Turun merellisen tapahtumakesän! Tervetuloa mukaan juhlaan! Valtaosa tapahtumista on maksuttomia.

Jokisataman avajaiset on käynnistää Aurajokirannan tapahtumakesän ja tarjoaa mielenkiintoista ohjelmaa Turun kaupungin ja paikallisten yhteistyötahojen toimesta. --⚓

Värikäs tapahtumaviikonloppu aloittaa Aurajokirannan kesäkauden tarjoten mielenkiintoista ohjelmaa Turun kaupungin, Forum Marinumin ja paikallisten yhteistyötahojen toimesta. 20.–22.5. järjestettävän tapahtumaviikonlopun ohjelma koostuu pääasiassa pääsymaksuttomista tapahtumista. Tapahtuman ohjelmasta riittää katsottavaa ja koettavaa vauvasta vaariin niin turkulaisille kuin matkailijoille! --
 
Mukana kattauksessa on muun muassa Jokisatama soi Ukrainan hyväksi -konserttikokonaisuus jolla kerätään varoja Ukrainan auttamiseksi, yli 20 viranomaistahoa yhteen kokoava Merellinen turvallisuustapahtuma, Merivartiointia 90 vuotta -tapahtuma, lastentapahtuma Kapteeni Kumiankan puuhapäivä, Samba Cariocan 35-vuotisjuhlakulkue ja paljon, paljon muuta.
Jokisataman avajaisten yksityiskohtainen ohjelma julkaistaan toukokuun alkupuolella. Tutustu jo julkaistuihin tapahtumiin täältä.
 

Seuraa Jokisataman avajaiset 2022 -tapahtumaa Facebookissa (Jokisatama) ja Instagramissa (@Jokisatama) kuullaksesi tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa!

Turun kaupunki kuvaa Jokisataman avajaistapahtumissa. Jos et halua itseäsi tai lastasi kuvattavan, pyydämme ystävällisesti mainitsemaan asiasta kuvaajalle.

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Jokisataman avajaisissa mukana olevat tapahtumat ovat maksuttomia, ellei toisin mainita.

Tapahtumajärjestäjä: 
Turun kaupunki, Forum Marinum ja Jokisataman alueen yritykset
Tapahtumapaikka: 
Jokisatama
Tapahtuman osoite: 
Linnankatu 72, 20100 Turku

Jokisataman alue käsittää Turun Aurajokirannat Martinsillalta aina merensuulle Ruissalon Telakalle asti. Jokisataman avajaisten tapahtumien polttopisteessä ovat mm. merikeskus Forum Marinumin piha-alue ja Varvintori.

Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman Instagram-sivu: 
Sinua saattaa kiinnostaa: 
Kapteeni Kumiankan puuhapäivä banneri
22.5.2022 10.00

Kapteeni Kumiankan puuhapäivä 2022

Turun kaupunki ja Forum Marinum toivottavat kaikki tervetulleiksi Kapteeni Kumiankan puuhapäivään sunnuntaina 22.5.2022 klo 10–15 Forum Marinumin piha-alueelle. Vapaa pääsy!

Pe 20.5. klo 9-15 ja la 21.5. klo 10-15

Merellinen turvallisuustapahtuma

Kokonaisturvallisuustapahtuma, joka avaa mahdollisuuden tutustua alan viranomaisiin ja vapaaehtoisjärjestöihin.
Mukana mielenkiintoista kalustoa ja muuta koettavaa.