6.9.–29.11.2021

HIIT (High Intensity Interval Training) verkkokurssi syksy

Hikinen ja tehokas intervallijumppa ja venyttelyt ilman koreografioita. Kurssilla saat treenata juuri sinulle sopivaan aikaan, niin monta kertaa viikossa, kuin haluat!

Hikinen ja tehokas intervallijumppa ja venyttelyt ilman koreografioita.

Tällä kurssilla saat treenata juuri sinulle sopivaan aikaan, niin monta kertaa viikossa, kuin haluat! Saat joka viikko sähköpostiisi linkin uudelle videotunnille (Youtube), ja se on katsottavissa koko kurssin ajan. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi enemmän liiketekniikkaa ja saat vinkkejä vaihtoehtoliikkeisiin, mikäli sinulle ei sovi jotkin perusliikkeet. Jokaisella tunnilla kuitenkin muistutan mahdollisista variaatioista. Voit olla ohjaajan kanssa sähköpostiyhteydessä, jos sinulle tulee kysyttävää, tai muuta asiaa jumppaan liittyen.

Intervallijumppa on tosi tehokas tykitys oman kunnon mukaan, oman kehon painolla. Tällä treenillä kuntosi nousee taatusti! Liikkeet ja askeleet ovat helppoja, ja kaiken voit tehdä itsellesi sopivin variaatioin, itsellesi sopivalla vauhdilla. Jokaisen tunnin alussa on alkuverryttely ja lopussa loppuvenyttely. Intervalliharjoittelu kohottaa tehokkaasti sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa että lihasvoimaasi, se myös polttaa energiaa enemmän kuin ns. perusjumppa. Lisäksi sen on todettu vaikuttavan positiivisesti kehon rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan.

Sopii loistavasti myös miehille!

Tällä kurssilla saat treenata juuri sinulle sopivaan aikaan, niin monta kertaa viikossa, kuin haluat! Saat joka viikko sähköpostiisi linkin uudelle videotunnille (Youtube), ja se on katsottavissa koko kurssin ajan.

Hinta

47 €

Tapahtuman osallistujamäärä: 
70
Tapahtumajärjestäjä: 
Auralan kansalaisopisto
050 316 7702
Tapahtumapaikka: 
Verkkokurssi
Tapahtuman osoite: 
Verkkokurssi
Tapahtuman verkkosivusto: