9.1.–30.3.2023

Öljyvärimaalaus jatkajille

Kurssilla syvennetään öljyvärimaalauksen perustekniikoiden hallintaa sekä materiaalien tuntemusta. Kurssilla korostuu maalausprosessin syvällinen ymmärtäminen sekä maalauksen ilo!

Kurssilla syvennetään öljyvärimaalauksen perustekniikoiden hallintaa sekä materiaalien tuntemusta. Työskentelyn lähtökohtana tutustumme monipuolisesti eri aikakausien taiteilijoihin ja teemoihin sekä etsimme innoitusta omaan maalaamiseen. Opetuksessa huomioidaan yksilölliset tavoitteet, vahvistetaan omaa ilmaisua ja löydetään uusia oivaltavia näkökulmia taiteelliseen työskentelyyn. Voit työskennellä myös omien teemojen parissa. Opetuksen sisällöissä korostuu maalausprosessin syvällinen ymmärtäminen sekä maalauksen ilo! Tuntia ei ole viikolla 8.
Osaamistavoitteet
Kurssin käynyt -ymmärtää ja osaa ohjattuna soveltaa öljyvärimaalauksen keskeisiä ominaisuuksia ja tekniikoita -osaa ohjattuna soveltaa eri työvälineiden ja -materiaalien jälkeä ja niiden mahdollisuuksia -osaa väriopin keskeisten elementtien lisäksi kuvata kolmiulotteista tilaa -erottaa taideteoksen kuvaelementit ja hahmottaa mittasuhteita sekä valo- ja varjoalueita -kehittää omaa luovaa ajatteluaan ja itseilmaisua -tunnistaa kuvataiteen sanastoa ja keskeisiä käsitteitä

Hinta

85€

Tapahtumajärjestäjä: 
Auralan kansalaisopisto
050 316 7702
Tapahtumapaikka: 
Opistorakennus, lk.12
Tapahtuman osoite: 
Satakunnantie 10, Turku

Päärakennus sisäpihalla. (Auton navigaatio-osoite: Louhenpolku 2)

Tapahtuman verkkosivusto: