11.11.–28.12.2022

17.12.2022 18.00

En Julsaga (suom. Saiturin joulu)

Charles Dickensin klassikko!
Åbo Svenska Teaterin En Julsagaa kehystää ihana jouluinen idylli, jossa muutos parempaan on mahdollinen. Ensi-ilta on 12.11. Päänäyttämöllä.

Vanha liikemies Ebenezer Scrooge asuu yksin suuressa, synkässä talossa. Hän on hapan, saita ja äreä mies, joka lainaa rahaa ihmisille ja vaatii kiskurikorkoja. Hän rakastaa rahojaan. Jollain tavalla raha lohduttaa häntä, hän korvaa surullista lapsuuttaan rahoillaan. Jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä kolme aavetta tulevat käymään Scroogen luona. Hänen tulisi parantaa ahneet tapansa. Jokaisella aavella on viesti. Käy ilmi, että Scroogella on myös joitakin hyviä, iloisia ja lämpimiä muistoja mutta hän on kätkenyt ne sisälleen, näennäisesti hän on välinpitämätön.

Mutta jossain sydämen sopukoissa jokin liikahtaa kerta toisensa jälkeen, jokin hyvä ja lopuksi Scrooge haluaa tehdä parannuksen.

Åbo Svenska Teaterin En Julsagaa kehystää ihana jouluinen idylli, jossa muutos parempaan on mahdollinen. Tapaamme roolihahmoja eri yhteiskuntaluokista ja heidän kauttaan näemme minkälainen yhteiskunta on. Kohtaamme myös kolme kilttiä ja hauskaa joulun aavetta sekä köyhän, mutta rakkaudellisen Cratchit-peheen pienen Tim-pojan.

Huolehdimme lähimmäisistämme ja koemme joulun tunnelman sekä kaiken sen sisältävän toivon paremmista ajoista ja muutoksen mahdollisuudesta, ainakin jouluna.

Hinta

10-40€

Tapahtumajärjestäjä: 
Åbo Svenska Teater
02 277 7377
Tapahtumapaikka: 
Åbo Svenska Teater
Tapahtuman osoite: 
Aurakatu 10, Turku
Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman Twitter-sivu: 
Tapahtuman Instagram-sivu: