29.10.–18.12.2021

13.11.2021 20.00

MS Domino -revyy yli laidan!

Revyy rantautuu Linnateatteriin! Nyt lähdetään risteilylle keskellä kaupunkia. Ja mikä parasta, laiva ei liiku minnekään!

Valkoiset laivat. Punaiset laivat. Ruotsinlaivat. Finlands båtar. Soome laev. Suomalainen risteily on käsite. Laivoilla ovat olleet kaikki. Risteilylaiva on yhteiskunta pienoiskoossa ja osa suomalaisten kansallista muistia. Merellä ollaan arjen yläpuolella, vaikka meno on usein hyvän maun alapuolella.

Linnateatteri ottaa ilon irti tästä kuolemanvakavasta naurunaiheesta. Merelliseen tunnelmaan sukelletaan jo teatterin ulko-ovella, kun koko tila on lavastettu risteilyalukseksi. MS Dominossa koet kaikki risteilyn kohokohdat kahdessa tunnissa – ja aamulla heräät omassa sängyssä!

Revyyn musiikista vastaa maestro Jussi Vahvaselkä yli 50 musikaalin kokemuksella. Ilostelun kirjoittaa Tuomas Parkkinen. Hänen kynästään ovat syntyneet monet Linnateatterin menestyskomediat. Vahvaselän ja Parkkisen viimeisin yhteistyö on Tom of Finland -musikaali.

M.S. Dominon kapteeni Stig Ombord miehistöineen toivottaa sinut tervetulleeksi vuoden naurettavimmalle risteilylle. Laivan henkilökuntaa, kaikkia matkustajia sekä kutsumattomia vieraita esittävät Sami Hintsanen, Kaisa Hela, Mikael Haavisto, Emmi Kangas ja Joonatan Perälä.

Lahjakas tähtiviisikko tarjoilee täyslaidallisen musiikillista taituruutta, tolkutonta tilannekomiikkaa ja hillitöntä verbaali-ilottelua risteilyhenkisessä laitamyötäisessä.

Heittäydy hyvän tuulen vietäväksi! Huumori uppoaa – MS Domino ei.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Hinta

38/32 €. Show & dinner -liput 85 € (vain ennakkomyynnissä pe-/la-esityksiin syksyllä 2021).

Tapahtumajärjestäjä: 
Linnateatteri
02 232 1215
Tapahtumapaikka: 
Linnateatteri
Tapahtuman osoite: 
Humalistonkatu 7, Turku
Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman verkkosivusto: