Hoitaja rokottaa potilasta.
4.11.2020–3.1.2021

Kausi-influenssarokotukset 2020

Riskiryhmien kausi-influenssarokotuksia ei voida korona-tilanteen vuoksi tänä vuonna antaa terveysasemilla. Rokotukset on keskitetty pääosin Turun Messukeskukseen. Kaikki influenssarokotukset annetaan vain ajanvarausten perusteella.

Riskiryhmien keskitettyyn rokotuskäytäntöön siirrytään, jotta voidaan taata turkulaisten turvallisuus korona-aikana. Kaikkien rokotukseen tulijoiden on oman ja muiden terveyden takaamiseksi ehdottomasti noudatettava kaikkia koronaan liittyviä turvallisuusohjeita.

Rokotuksia annetaan ajanvarauksella Turun Messukeskuksessa 4.11. - 26.11. välisenä aikana yli 18-vuotiaille turkulaisille.

Rokotusaikoja on varattavissa ti - to klo 8.15. - 17.30. välisille ajoille sekä pe klo 8.15. - 15.15. välisille ajoille. Rokotusajanvaraus avautuu keskiviikkona 21.10.

Helpoin ja nopein tapa on varata aika verkossa: www.turku.fi/influenssa. Ajanvaraukseen tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Ajanvarauksen voi tehdä myös puhelimitse, aika varataan Turun koronaneuvontapuhelimesta, p. 02 266 2714 (arkisin klo 8 - 15). Influenssarokotusaikoja ei voi varata Turun terveysasemien puhelinpalvelusta.

Muista peruuttaa aikasi, jos et pääsekään tulemaan varattuna aikana! Mahdollisista muutoksista rokotuskäytäntöihin informoidaan keskitetysti internetissä www.turku.fi/influenssa.

Lisätietoja rokotuksille saapumisesta ja saapumisohjeet Messukeskukseen löydät valitsemalla oman ikäryhmäsi otsikon. Influenssauutinen turku.fi-sivuilla.

Hinta

Tapahtumajärjestäjä: 
Turun kaupunki
Tapahtuman osoite: 
Messukentänkatu 9 - 13, Turku

Turun Messukeskus, sisäänkäynti pääovien luota

Tapahtuman verkkosivusto: