1.7.–6.8.2021

4.8.2021 18.00

Setäkuiskaaja

Linnateatterin hulvaton kantaesitys Setäkuiskaaja hersyttää nauruhermoja ja tuulettaa rakkaudella luutuneita sukupuolirooleja. Kesän esitykset Ruissalon Tapahtumatelakalla.

Miten kohdata Mahtaileva setämies, Feikkifeministi tai Työelämän Tekopökkelö? Oletko oikea Tähtien Setä vai työpaikan iloinen Huumoribimbo? Manspleinaaja setäselittää itsensä mäkeen ja Pirkko-tädin niksinurkassa täti pääsee kokeilemaan setien salaista asetta: putkiaivoja.

Sami Rannilan käsikirjoittama ja ohjaama näytelmä poimii käsikirjasta parhaat palat ja pukee niille uudet vaatteet. Näytelmä kunnioittaa kuitenkin alkuperäisteoksen sanomaa: Setäkuiskaaja ei arvostele eikä osoittele. Hän kuuntelee ja arvostaa – vaikka ei olisi aina samaa mieltä. Rooleissa nähdään Mika Nuojua ja Tuija Nuojua.

Menevän musiikin ja tunnistettavien tilanteiden saattelemana meistä jokaisesta voi tulla paras versio itsestämme – oman elämänsä Setäkuiskaaja.

Tälle setäkuiskaamisen oppitunnille ovat tervetulleita kaikki setiä kohdanneet tai sellaiseksi itsensä tuntevat. Hykerryttävän esityksen edessä umpimielisinkin setä taipuu – vaikka sitten rautalangasta vääntämällä.

Esitykset Linnateatterin kesäteatterissa Ruissalon Tapahtumatelakalla.
Liput 34€ / 29€.

Hinta

34 € / 29 €

Tapahtumajärjestäjä: 
Linnateatteri
02 232 1215

Sarjan tapahtumat

Setäkuiskaaja

5.8.2021 18.00

Setäkuiskaaja

6.8.2021 18.00
Tapahtumapaikka: 
Ruissalon Tapahtumatelakka
Tapahtuman osoite: 
Hevoskarintie 23, Turku
Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman verkkosivusto: