4.6.2019 09.0017.00

Retki Uuteenkaupunkiin: Taidetalo Pilvilinna ja Nopperlan kotieläintila

Kesäinen Uusikaupunki kutsuu mukaan reissuun tiistaina 4.6.

Jos superparkit ja linnanmäet kyllästyttää, tule mukaan erilaiselle kesäretkelle! Upea taidetalo vetoa niin lapsiin ja aikuisiin ja kotieläintilalla riittää mielenkiintoista puuhaa monen ikäiselle.

Ohjelma:

Opastettu vierailu ainutlaatuisessa Taidetalo Pilvilinnassa. www.nokkala.net

"Talon ulko- ja sisäseiniä koristavat kuvitukset ja näyttelyt ovat taiteilija Raija Nokkalan käsialaa.

Pitsimökki ja vuosittain vaihtuvat taidenäyttelyt, tunnelmallinen taidepolku metsässä, kahviterassi meren rannassa ja omaperäinen korttipuoti takaavat, että Pilvilinna jää matkailijan mieleen harvinaislaatuisena taide-elämyksenä.

Pihalta ja taidepolulta löytyy kymmeniä humoristisia veistoksia, samoin Pitsimökin ja Pilvilinnan naivistisista ja värikkäistä maalauksista voivat nauttia monenikäiset Taidetalon vieraat. Meren rannalla omassa kalustetussa kaksiossaan asustelee Pilvlinnan iso luppakorvainen Pablo-pupu. Herkutteluhetki Taidetalon terassilla, merinäkymiä ihaillen, kruunaa päivän ainutlaatuisessa Pilvilinnassa."

Ruokailu Uudenkaupungin keskustassa sijaitsevassa ravintola Pookissa https://www.ravintolapooki.fi/ Ruokailun jälkeen on mahdollista tutustua keskustaan ja sympaattiseen vierasvenesatamaan omatoimisesti.

Vierailu monipuoliseen Nopperlan kartanoon. http://www.nopperla.fi/ Palumatkalla pysähdymme tutustumaan Nopperlan kotieläintilaan, jossa voi tututusa lukuisiin eläimiin (mm. biisonit, kukot, kanat ja lampaan), pulahtaa uimassa, telmiä leikkipaikassa ja tutustua Antiikkiliike Klaaran valikoimiin.

Aikataulu: Lähtö Turun linja-autoasemalta klo 9.00, lounas klo 12 ja paluu turkuun n klo 17 mennessä

(Retki toteutuu jos tulee 21 osallistujaa)

Hinta

Jäsenhinnat: lapset alle 12 v 29 e/hlö, aikuiset 39 e/hlö.

Muut: lapset 39 e/hlö, aikuiset 49 e/hlö.

Alle 2 v ilmaiseksi.

Hintaan kuuluu tilausajokuljetus Turun linja-autoasemalta, sisäänpääsyn Taidetalo Pilvilinnaan ja Noperlan Kotieläintilalle sekä buffet-lounas ravintola Pookissa.

Tapahtuman osallistujamäärä: 
min 21 hlö
Tapahtumajärjestäjä: 
V-S Nuoret Kotkat ry Ja Turun seudun Kotienpuolesta ry
Tapahtuman osoite: 
Tapahtuman verkkosivusto: