Ideat lentoon
16.1.–8.3.2018

Ideat lentoon 8.3.2018 - ilmoittaudu 28.2. mennessä!

TYÖVOIMAHAUTOMOIDEN SPARRAUSPÄIVÄ

Työvoimahautomoiden rekrytointisivusto julkistetaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Sivuston toteutuksesta vastaa Tiitus Group Oy. Tervetuloa tutustumaan, mitä sivusto ensi vaiheessa mahdollistaa ja sparramaan meitä, miten sivustoa ja Työvoimahautomoiden toimintaa voisi jatkossa kehittää eteenpäin.

Turun seudun työvoimahautomoista yritykset löytävät helposti oman alansa työvoimaa ja työnhakijat oman alansa työtä sekä koulutusmahdollisuuksia. Turun seudun työvoimahautomoiden kohdealoja ovat rakennusala, teknologiateollisuus (erityisesti meri- ja metalliteollisuus), logistiikka, yksityinen sosiaali- ja terveysala sekä kauppa ja ravitsemisala.

Työpaja on tarkoitettu työnantajille ja alueen yrityksille, työnhakijoille, työnhakijoita ohjaaville tahoille, oppilaitosten edustajille, rekrytointien parissa työskenteleville sekä kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.

13.00 Turun seudun työvoimahautomoista työtä, osaajia ja osaamista
13.30 Työpajaosio 1: Helppo kohdata - Miten Työvoimahautomot voi tukea työnantajan ja työnhakijan kohtaamisia verkossa ja kasvokkain?
14.30 Kahvitauko
14.45 Työpajaosio 2: Täsmäosaamista - Miten Työvoimahautomot voi parhaiten tarjota sopivaa koulutusta sekä työnantajan että työnhakijan tarpeisiin?
15.30 Yhteenveto ja askeleet eteenpäin

Ilmoittaudu oheisesta linkistä 28.2.2018 mennessä: http://bit.ly/Ideatlentoon

Tervetuloa!

Ilmoittaudu viimeistään: 
28.2.2018
Tapahtumajärjestäjä: 
Turun seudun työvoimahautomot
040 543 0489
Tapahtuman osoite: 
Lemminkäisenkatu 12 B, Turku

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Cave-teatteri

Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman FB-sivu: