12.4.–20.6.2019

Jaboc Hashimoto - The Infinite Curve

Rakastetun Jacob Hashimoton uusia töitä esillä myyntinäyttelyssä. Hashimoto on tullut tunnetuksi erityisesti riisipaperisista pienoisleijoistaan.

Hashimoto on syntynyt Coloradossa, mutta asuu ja työskentelee New Yorkissa. Taiteilijan veistokset, maalaukset ja upeat installaatiot on usein valmistettu pienistä, kolmiulotteisista leijoista, jotka hän on käsin maalannut riisipaperille ja sitten asentanut bambukehyksiin, joko ympyrän, kuution tai kuusikolmion muotoon. Nämä yksittäiset leijat hän kokoaa yhteen lähes huomaamattomien lankojen kanssa muodostaakseen vaikuttavia geometrisia maisemia.

Jacob Hashimoto on koko kaksikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana tutkinut tapoja, joilla ihmiset käsittävät, järjestävät ja esittävät tilaa. Hän on ollut erityisen kiinnostunut siitä, miten digitaaliset teknologiat vaikuttavat käsitteellistämiseen.

Viimeksi Hashimoton töitä nähtiin Suomessa Wäinö Aaltosen museossa toissa kesänä ja näyttelyyn tutustui ennätysmäärä, yli 80 000 ihmistä. Se oli WAM:n ylivoimaisesti suosituin näyttely kautta aikain.

Hinta

Tapahtuma on maksuton
Tapahtumajärjestäjä: 
MAKASIINI CONTEMPORARY
050 325 944

Poikkeukset:

Suljettu maanantaisin.
Tapahtumapaikka: 
MAKASIINI CONTEMPORARY
Tapahtuman osoite: 
Tuomiokirkonkatu 6, Turku
Tapahtuman verkkosivusto: