29.3.–18.5.2019

Kahvi mustana

Agatha Christien näytelmän keskiössä murhamysteeriä ratkoo itse Hercule Poirot.

Kuuluisa tiedemies Sir Claud Amory on juuri saanut valmiiksi uusimman keksintönsä, atomipommin kaavan. Pahaksi onneksi kaava kuitenkin katoaa kassakaapista kesken illanvieton. Tapausta kutsutaan selvittämään kuuluisa salapoliisi Hercule Poirot, mutta ennen kuin Poirot ja hänen kollegansa kapteeni Hastings ehtivät paikalle, ovat tapahtumat saaneet aivan uuden käänteen.

Agatha Christien salapoliisinäytelmä Kahvi mustana johdattaa katsojan murhamysteerin äärelle. Tarjolla on kirjava kattaus toinen toistaan epäilyttävämpiä roolihahmoja ja monisäikeinen juoniverkko täynnä oikeita ja vääriä vihjeitä. Kuka kartanossa koolla olevista vieraista on syyllinen? Kuuluisat ”pienet harmaat aivosolut” saavat haastetta niin näyttämöllä kuin katsomossakin.

Agatha Christie tunnetaan rikoskirjallisuuden kiistattomana kuningattarena, jonka näytelmiä ja romaaneihin perustuvia tv-sarjoja esitetään ympäri maailmaa. Vuonna 1930 ensi esityksensä saanut Kahvi mustana, alkuperäiseltä nimeltään Black Coffee, on ensimmäinen Christien kirjoittama näytelmäkäsikirjoitus. Hyvät arviot saanut murhamysteeri käynnisti Christien uran näytelmäkirjailijana. Teatteri Akselille näytelmän ohjaa Emmi Louhivuori, joka muistetaan myös Akselin edellisen Christie -tuotannon, loppuunmyydyille katsomoille esitetyn Odottamattoman vieraan, ohjaajana.

Hinta

Liput 16€ / 14€

Tapahtumajärjestäjä: 
Teatteri Akseli
040 966 9628

Sarjan tapahtumat

Tapahtumapaikka: 
Teatteri Akseli
Tapahtuman osoite: 
Humalistonkatu 8 A, Turku
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman FB-sivu: