30.8.–13.12.2017

Taekwon-Do-peruskurssi

Lähde mukaan Taekwon-Don peruskurssille ja aloita ITF Taekwon-Do!

Taekwon-Do on korealainen kamppailulaji, joka tarkoittaa jalan ja käden tietä. Lajin osa-alueita ovat liikesarjat, ottelu, itsepuolustus, murskaus ja erikoistekniikat. Taekwon-Do on monipuolinen aktiviteetti, joka kehittää ihmistä niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Turun ITF Taekwon-Do ry järjestää peruskurssin, joka alkaa keskiviikkona 30.8. kello 19.30. Kurssi sopii kaikille 15 vuotta täyttäneille, yläikärajaa ei ole. Uusia harrastajia otetaan syyskuun loppuun asti, ja kokeilukerta on ilmainen.

Kevätkauden kurssimaksu on 60 eur / 50 eur (täysi hinta / alennushinta). Siihen sisältyy myös mahdollisuus osallistua kurssin ulkopuolisiin sunnuntaiharjoituksiin. Opetuksesta vastaa seuran päävalmentaja Janne Vuononvirta, 4. Dan.

Peruskurssia on keskiviikkoisin 30.8.–13.12.2017 kello 19.30–21 Cygnaeuksen koulun liikuntasalissa (Maariankatu 7), ja sunnuntaiharjoitukset pidetään 3.9.–17.12.2017 kello 17–18 Educariumin voimistelusalissa (Assistentinkatu 5, Turun yliopisto).

Mikäli olet harrastanut lajia jo aiemmin, olet erittäin tervetullut jatkamaan treenaamista kanssamme! Jatkokurssilaiset voivat osallistua sekä keskiviikkoisin että sunnuntaisin.

Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/1RSJiyg-usChHSw2cPzQf5u08BnJhWfnbpl7eEGW...

Kysy lisää: turunitf(at)gmail.com

Hinta: 

Kurssimaksu on 60 eur / 50 eur (täysi hinta / alennushinta). Siihen sisältyy myös mahdollisuus osallistua kurssin ulkopuolisiin sunnuntaiharjoituksiin.

Tapahtumajärjestäjä: 
Turun ITF Taekwon-Do ry
Tapahtuman osoite: 
Maariankatu 7, Turku
Cygnaeuksen koulun liikuntasalissa (Maariankatu 7)
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman FB-sivu: 
Asiasanat: 
Tapahtuman alue: