25.1.–1.3.2018

Kuorma-/ jakeluauton kuljettajan koulutus - hae 1.3. mennessä!

Kuorma-auton/ jakeluauton kuljettajan koulutuksen tavoitteena on saada valmiudet kappaletavara-, massatavara-, ja elintarvikekuljetuksiin. Motivoituneen hakijan tulee olla vähintään 18 -vuotias ja alalle soveltuva sekä kiinnostunut tavaraliikenteen työtehtävistä. Hakijalla tulee myös olla pysyvä B- tai C- luokan ajo-oikeus, nuhteeton ajohistoria, soveltuvuus vuorotyöhön sekä ajokorttiasetuksen edellyttämät terveysvaatimukset.

Koulutuksen sisältö:

Perustason ammattipätevyys, tarvittaessa ajokorttiluokan korotus C-ajo-oikeuteen, kuorma-auton tavarankuljetusten hallinta, kuorma-autokuljetukset, työkoneen käyttö ja huolto, kappaletavarakuljetukset, massatavarakuljetukset, ADR-peruskurssi, Työelämän kortit (Työturva, Tieturva-1, EA1 ja Hygieniapassi), työssäoppiminen ja työnhakuvalmennus.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena (perinteinen luokka-opetus, etäopetus, käytännön harjoitukset sekä työssäoppiminen) ja sen kokonaispituus on 130 päivää. Koulutuksen valintaan kuuluva haastattelu pidetään 14.-15.3.2018. Haastatteluun valituille lähetetään kirjallinen kutsu.

Koulutus rahoitetaan ESR-rahoitteisesta Turun seudun työvoimahautomot –hankkeen rinnakkaishankkeesta S21079, johon on varattu rahoitusta työvoimapalveluiden toteuttamiseen.

Ilmoittaudu viimeistään: 
1.3.2018
Tapahtumajärjestäjä: 
TTS Kehitys Oy, Turun seudun työvoimahautomot
050 590 2898
Tapahtuman osoite: 
Rautatehtaankatu 3, Turku
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman Twitter-sivu: